Doornpark 21 zone B , B-9120 Beveren (Waas)
+32 (0)3 877 32 44
WhatsApp info@immer-goed.be
Flexibiliteit, passie en persoonlijke service op maat

Welkom bij de firma Immer-Goed nv. Ik ben Stefan Staes en samen met mijn broer Luc runnen wij de zaak, welke opgericht is in 1970.

Het is onze missie om u, als klant, tegemoet te komen met oplossingen inzake heftrucks en intern transport, een vitaal onderdeel van veel bedrijven.

We willen dat u de juiste investering doet, die een meerwaarde is voor uw bedrijf en die zich bovendien dubbel en dik opbrengt.

Tevreden klanten, dat is onze doelstelling!

Passie, dat merk je vanaf het 1ste contact

Die passie is er al van onze kinderjaren, en om die reden kan je zeker zijn van eerlijk advies en kennis van zaken. Bovendien kunnen de meeste machines ook gehuurd worden met als voordeel dat u de zekerheid heeft de juiste machine aan te kopen voor uw toepassing.

We komen graag kosteloos voorafgaandelijk bij u langs, om een volledig beeld te hebben van uw specifieke situatie, teneinde een gerichte offerte te maken. 

Verder kan u zich tijdens de huurperiode overtuigen van de goede kwaliteit, alsook van de autonomie van de batterij. 

Indien u het toestel tijdens de huurperiode wenst aan te kopen, dan wordt de kostprijs van de eerste huurmaand, alsook de transportkost in mindering gebracht.  

En bij panne...
Doelgerichte, snelle service

In geval van panne zijn we steeds bereikbaar. Dit via doorgeschakelde oproepen of rechtstreeks op GSM 0495 520 090 (Stefan).  Dan komen we ter hulp met een snelle en doelgerichte service. Die flexibiliteit is één van onze troeven.

We willen dat u  snel en continu aan de slag kan. Onze grote voorraad biedt meer dan 100 diverse trucks. Als een panne niet onmiddellijk oplosbaar is, dan staat steeds een kosteloos overbruggingstoestel voor u klaar, ook na de garantieperiode.

Al onze onderdelen zijn van de beste kwaliteit, waarom zou u voor iets anders kiezen?

In de meeste panne-gevallen echter is telefonische bijstand reeds succesvol, aarzel daarom niet om even een seintje te geven als er een vraag of probleem is. 

Vaak kunnen we reeds helpen met bijvoorbeeld een "doorstartlader", vooral na vakantieperiodes

Vragen over ons, onze producten of onze service?
Bel ons, of beter nog, kom vrijblijvend langs!

We bieden een oplossing voor elk budget met voorop eerlijke en correcte service op maat!