Toegevoegd aan Winkelmandje
Item toegevoegd aan verlanglijst
Item verwijderd uit verlanglijst

Nieuwe website met bijhorende eshop online

Beste bezoeker,


De zomer loopt op zijn eind en we naderen de Transport & Logistics beurs in Gent op 17 & 18 september. En... met trots kunnen we melden dat onze nieuwe website en bijbehorende webshop nu online zijn!


Een speciale dank gaat uit naar Jori, Toon en het hele team van Enablers voor hun deskundige begeleiding, het ontwerp en de professionaliteit waarmee ze ons keer op keer weten te verrassen.


We zijn verheugd om nieuwe topkwaliteit producten aan ons assortiment toe te voegen. In het bijzonder willen we KINGMORE Racking in de spotlight zetten. In de eerste fase richten we ons op opslagsystemen, met een focus op palletstellingen. Het aanbod van KINGMORE Racking is eindeloos gevarieerd en perfect voor zware pallets, met een indrukwekkend draagvermogen van 20.000 kg per ladderpaar (hoogte 6000 mm) en 6.600 kg per liggerpaar (2700 mm). Een unieke prestatie!


Het is dan ook geen verrassing dat Transport & Logistics KINGMORE Racking heeft geselecteerd als boegbeeld in de galerij van innovatieve producten. Dit is een grote eer, en het resultaat van jarenlang hard werk door het hele KINGMORE Racking team.


Hoewel sommige producten nog niet actief in onze webshop staan, zijn ze wel al bestelbaar en leverbaar. We begrijpen dat magazijninrichting vaak maatwerk is, en daar blinken we in uit dankzij de jarenlange ervaring van KINGMORE Racking. Stuur gerust uw plannen door, en wij werken graag vrijblijvend een volledig voorstel voor u uit.


Blijf ons volgen voor meer updates en bezoek ons zeker op de Transport & Logistics beurs in Gent op 17 & 18 september! Een delegatie van WONTONNE Voorzetapparaten zal aanwezig zijn op onze stand om de nieuwste generatie multiple vorkenspreiders persoonlijk toe te lichten en demonstreren.


Met vriendelijke groet,

Stefan Staes

Nieuwe website met bijhorende eshop onlline - Transport&Logistics - KINGMORE Racking in de schijnwerpers

Terug uit vakantie... Te diep ontladen batterij?

Terug uit vakantie... Te diep ontladen batterij?

Altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste producten?

Schijf je dan in op onze nieuwsbrief

Inschrijven
Sluiten